Sain Mimosalta ja Tarjuskalta tämän merkin, tuhannet kiitokset heille molemmille! Tarjuskan kirjoitti napin myöntämisen perusteluiksi näin:

"On varsin uusi blogi, mutta yhtä elämänmyönteinen. Vaikeuksien kautta voittoon jatkuu hänenkin tiensä. Vaikeudet vahvistavat ja sen voi jo aistia tuosta blogista. Vähän samassa veneessä ollaan."

1313929.jpg

Haluan antaa sen eteenpäin muutamille blogiystäville joiden blogeja olen jonkin aikaa ahkerasti seurannut. Kaikki he ovat selviytyjiä ja oman alansa sankareita, erinomaisia blogiystäviä.

Helvihanna joka kipujensa ja sairauden keskellä jaksaa olla positiivinen ja iloinen ja tekee uskomattoman kauniita käsitöitä joita jaksaa postata meidän muidenkin iloksi. Hänen blogeissaan on ilo käydä.

Prognoosi, jolla tiedän jo olevan runsaudenpula näistä merkeistä. Hän on esimerkillinen ihminen joka kantaa sairautensa hienosti ja kertoo tosiasioita syövästä ja hyvästä elämästä meille muillekin. Joka päiväinen käyntipaikka.

Vapulis Mustarastaan laulu-blogistaan, tosi selviytyjä joka kauniilla kuvillaan, runoillaan ja ajatuksillaan ilhduttaa minua päivittäin. Sieltä tiedän aina löytyvän jotain kaunista, en ole vielä kertaakaan pettynyt.

John, aika uusi blogiystävä jonka tarinoita ja tosielämän juttuja käyn mielellään lukemassa aina kun uusi postaus on ilmestynyt. Alussa John itketti minua synnytyksessä mukanaolon  kertomisella, siitä jäin koukkuun. Siellä on miesenergiaa.